0723538729 / 0765851559

Apelati-ne cu incredere

Marti - Sambata intre 12:00 si 17:00

Vizionari ( cu programare prealabila )

a

Meniu Evenimente
Conacul din Livada

Iubim frumosul, apreciem calitatea si dorim sa va fim alaturi în cele mai importante momente ale vietii. La Conacul din Livada, cream povestea voastra impreuna!

Salonul somptuos, a carei arhitectura neoclasica respecta claritatea expunerii acestui stil, simplitatea si bunul gust, cu usoare influente ale stilului francez, creaza cadrul perfect pentru cele mai alese evenimente.

Si in Gradina Conacului am gandit fiecare detaliu astfel incat ceremonia ta in aer liber sa fie una de vis. Mult verde, lumini, piscina exterioara, toate incadrate perfect de arbori impunatori.

Ofera-ti nunta de poveste, botezul sau evenimentul perfect. Am gandit pentru voi servicii ireprosabile si complete: mancare, bautura, candy bar, torturi minunate, aranjamente florale.

Situat într-o zona ultracentrala din orasul Popesti Leordeni, Conacul din Livada este inconjurat de o gradina de pomi fructiferi si multa verdeata. Are o piscina exterioara generoasa si parcare amenajata.

Conacul din Livada dispune de un salon de evenimente modern care poate gazdui pana la 250 de invitati, capabil sa satisfaca cele mai rafinate gusturi. Are bucatarie proprie cu personal foarte bine pregatit, atent la detalii si la servicii de cea mai buna calitate. Meniurile oferite sunt atat din bucataria romaneasca cat si din cea internationala si sunt personalizate în functie de preferinte.