0723538729 / 0765851559 contact@conaculdinlivada.ro

Iubim frumosul, apreciem calitatea și dorim să vă fim alături în cele mai importante momente ale vieții. La Conacul din Livadă, creăm povestea voastră împreună!

Salonul somptuos, a cărei arhitectură neoclasică respectă claritatea expunerii acestui stil, simplitatea și bunul gust, cu ușoare influențe ale stilului francez, crează cadrul perfect pentru cele mai alese evenimente.
Și în Gradina Conacului am gândit fiecare detaliu astfel încât ceremonia ta in aer liber să fie una de vis. Mult verde, lumini, piscină exterioară, toate încadrate perfect de arbori impunători.

Oferă-ți nunta de poveste, botezul sau evenimentul perfect. Am gândit pentru voi servicii ireproșabile și complete: mâncare, băutura, candy bar, torturi minunate, aranjamente florale.

Situat într-o zonă ultracentrală din orașul Popești Leordeni, Conacul din Livada este înconjurat de o gradină de pomi fructiferi si multă verdeață. Are o piscina exterioară generoasă și parcare amenajată.

Conacul din Livadă dispune de un salon de evenimente modern care poate găzdui până la 250 de invitați, capabil să satisfacă cele mai rafinate gusturi. Are bucatarie proprie cu personal foarte bine pregătit, atent la detalii și la servicii de cea mai bună calitate. Meniurile oferite sunt atât din bucătaria românească cât și din cea internațională și sunt personalizate în funcție de preferințe.